Ring: 57 61 53 53​

Dagens retter og menu​

Dagens retter på tavlen

Dagens risotto :

​Tigerrejer, spinat og skaldyr bisque

kr. 149,00

Dagens ravioli:

Fars af oksesteg. Sauteret champignon, Reduceret oksefond med krydderier, fløde

kr. 145,00

Dagens fisk:

Kulmulefilet, stegt. Sauce med spinat, sennep og fløde

Kr. 215,00

Tavle menu 1 - Jubilæumsmenu

Menuen består af en tredelt forret:

Mør rosastegt vitello tonnato,
Frisk fiskesalat med fintsnittede grøntsager og dressing af citron-mayo og bottarga,

Parmigiana di melanzane

Hovedretten består af:

Medaljoner af de fineste udskæringer af mør oksemørbrad. Hertil cremet sauce med sauteret champignon og dagens tilbehør

Til dessert:
Panna cotta med frisk mango sauce

Pris kr. 300.- (min. 2 kuverter.)

Menuen kan kun købes i sin helhed.

Af hensyn til vore forberedelser værdsætter vi forudbestilling. Tak

Tavle menu 2 - kan ikke bestilles i øjeblikket

Forret:

Vitello tonnato - rosastegt kalvelårtunge. Tuncreme

Hovedret:

Penne (pasta) med sauteret oksemørbrad strimler, champignon, sennep og fløde

Dessert:

Panna cotta. Mango coulis, karamel, hindbærcoulis

Pris 265,-​​

Følg os på facebook​

Åbningstider

Frokost

Mandag - lørdag​

​Kl. 12.00 - 15.00

Aften

Mandag - lørdag​

Fra kl. 17.00

køkkenet lukker kl. 20.30​

Søndag

LUKKET

Kun åbent for selskaber efter aftale