Ring: 57 61 53 53​

Dagens retter og menu​

Dagens retter på tavlen

Dagens risotto :

​"Alt godt fra havet, skaldyr bisque

kr. 149,00

Dagens ravioli:

Fars af oksesteg. Sauteret champignon, Reduceret oksefond med krydderier, fløde

kr. 145,00

Dagens fisk:

Torskefilet, stegt. Sauce med spinat, sennep og fløde

Kr. 215,00

Tavle menu 1 - Jubilæumsmenu

Menuen består af en tredelt forret:

Laksemousse af fersk og røget laks. Citronette dressing
Spinat-ricotta timbale. Smør & salvie

Carpaccio af marineret okselårtunge. Rød pesto

Hovedretten består af:

Oksemørbrad "tagiata", kryddersmør. Hertil dagens tilbehør

Til dessert:
Pain perdu med karamel og vanilje is

Pris kr. 355.- (min. 2 kuverter.)

Menuen kan kun købes i sin helhed.

Af hensyn til vore forberedelser værdsætter vi forudbestilling. Tak

Tavle menu 2 - kan ikke bestilles i øjeblikket

Forret: Vitello tonnato - rosastegt kalvelårtunge. Tuncreme

Hovedret: Penne (pasta) med sauteret oksemørbrad strimler, champignon, sennep og fløde

Dessert: Pannacotta, skovbær

Pris 265,-​​

Følg os på facebook​

Åbningstider

Frokost

Mandag - lørdag​

​Kl. 12.00 - 15.00

Aften

Mandag - lørdag​

Fra kl. 17.00

køkkenet lukker kl. 20.30​

Søndag

LUKKET

Kun åbent for selskaber efter aftale