Selskabslokaler I Ringsted​

Ristorante Italy & Italy byder dig og dine gæster velkommen i vores lyse og varme selskabslokaler i hjertet af Ringsted.

Lokaler til ethvert arrangement

Skal du holde konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller et helt fjerde arrangement, så lad Ristorante Italy & Italy stå for al besværet, hvor det eneste, du skal tænke på, er at være sammen med dine gæster.

Holder du dit arrangement i vores selskabslokaler, sørger vi for at dække op og sætte menu, så alt harmonerer med dine ønsker om den perfekte dag og perfekte smag.

Vi giver gode råd og vejledning til, hvilken menu der vil passe godt til selskabet, hvad enten det er vores lækre italienske buffet eller en tre-retters menu.​​

Unik beliggenhed i Ringsteds skønne natur

Med en unik beliggenhed i byens hjerte på torvet i Ringsted lige ud til Klosterlunden Parken er vores restaurant og selskabslokaler det optimale sted at afholde et selskab.

Du og dine gæster har let ved at komme ud i den skønne natur og strække benene under middagen eller inden kaffen, ligesom børn har mulighed for at lege i parken, mens de voksne nyder selskabet i lokalerne inde døre.

Kontakt os for arrangement i vores lokaler

Du er velkommen til at kontakte os for en opstartende samtale om dine ønsker, hvor vi kan give gode råd og vejledning til menuforslag og anretning, eller hvis du ønsker et prisoverslag på, hvad det vil koste at holde dit næste arrangement i vores smukke selskabslokaler i Ringsted.

RING FOR INFO » 57 61 53 53

Kontaktinformation

Italy & Italy Ristorante

Torvet 1C, 4100 Ringsted

Tlf.: 57 61 53 53

E-mail: ristorante@italy-italy.dk

Følg os på facebook​

Åbningstider

Frokost

Mandag - lørdag​

​Kl. 12.00 - 15.00

Aften

Mandag - lørdag​

Fra kl. 17.00

køkkenet lukker kl. 20.30​

Søndag

LUKKET

Kun åbent for selskaber efter aftale

Italy & Italy Ristorante
Torvet 1C
4100 Ringsted