​Lad os holde din fest

Skal du have en større fest, vil vi sætte en ære i at tilbyde dig rammerne for begivenheden. Vi tilbyder at sammensætte en menu af lækre italienske specialiteter til den store dag, serveret på et festligt pyntet bord.

Vi nyder at have gæster og har lagt lokaler til mange fantastiske fester. Blandt andet konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og barnedåb.

Naturskønne områder

Vores placering ved Torvet giver jer mulighed for at nyde udsigten til den historiske skt. Bendts Kirke. Om sommeren kan I sidde udenfor på vores solvendte terrasse med udkig over det frodige klosterlunden park. Her kan I også gå en tur og strække benene imellem retterne eller inden kaffen, eller lade børnene få fri leg.​

Slap af og nyd dit selskab
Hos os kan du slappe helt af og overlade alt det praktiske til os. Vi står for maden, som du selv har været med til at vælge og sammensætte. Vi sørger for en flot og festlig opdækning og professionel servering så du kan nyde at være sammen med dine gæster.


Ring til os for en indledende samtale omkring dine ønsker for dagen. Vi giver råd og vejledning til menuforslag og hjælper dig med at få detaljerne på plads.

​​

Kontaktinformation

Italy & Italy Ristorante

Torvet 1C, 4100 Ringsted

Tlf.: 57 61 53 53

E-mail: ristorante@italy-italy.dk

Følg os på facebook​

Åbningstider

Frokost

Mandag - lørdag​

​Kl. 12.00 - 15.00

Aften

Mandag - lørdag​

Fra kl. 17.00

køkkenet lukker kl. 20.30​

Søndag

LUKKET

Kun åbent for selskaber efter aftale

Italy & Italy Ristorante
Torvet 1C
4100 Ringsted