Vi holder sommerferie fra d. 3. juli til og med d. 16/7​

God sommer! Vi glæder os til at se jer igen.

Om ristorante italy & italy

Ristorante Italy & Italy i Ringsted har siden 1990 været et af de foretrukne spisesteder i Ringsted og omegn.

Din tilfredshed er vores ambition

Vi har siden starten stået som et stabilt og anerkendt forbillede for den bedste madkunst i det lokale miljø, hvilket vi den dag i dag stadig bestræber os efter at være – hvad enten det drejer sig om en middag i restauranten, eller når vi leverer mad ud af huset til selskaber.

Vi stræber vedvarende efter at overgå gæsternes forventninger ved at præstere den ypperste service og den højeste kvalitet i det originale italienske køkken uanset, om vi laver en pizza eller en tre-retters menu.

Restaurant med frokost, middag og takeaway

I vores restaurant har du mulighed for at nyde både lokal og mere udbredt anerkendelse inden for italiensk madkunst. Vi serverer både mad til en hurtig og lækker frokost eller til den hyggelige middag om aftenen.

Har du lyst til at blive hjemme, tilbyder vi også vores lækre menu til takeaway, så du stadig kan få en kulinarisk middag eller lækker italiensk pizza til hyggeaftenen på sofaen.​

Middag i lækre omgivelser

Vi har en unik placering i Ringsteds bymidte, der giver dig mulighed for at nyde den smukke udsigt til klosterlunden Parken og den historiske Sct. Bendts Kirke, mens du spiser.

Vi er klar til at gøre dit besøg til en positiv oplevelse.

Ristorante Italy & Italy blandt landets bedste

Restaurationsbranchens to anerkendte spiseguider, Den Danske Spiseguide og Danmarks Bedste Spisesteder, har siden år 2000 udvalgt Ristorante Italy & Italy blandt landets bedste spisesteder.

Madeksperter har anonymt gæstet restauranten og har i nævnte spiseguider offentliggjort deres dom. Hos Ristorante Italy & Italy er vi selvfølgelig stolte af at være blandt de udvalgte og stræber os efter at blive ved med at tilbyde vores kunder en udsøgt smagsoplevelse.

​​

Ring for info » 57 61 53 53​

​Italy & Italy Ristorante   ​​»   Torvet 1C   »   4100 Ringsted   ​​»   Telefon: 57 61 53 53   »   CVR-nr.: 17363891   »   E-mail: ristorante@italy-italy.dk